Μέσω πληρωμής με πιστωτική κάρτα:

Στο φυσικό κατάστημά μας δεχόμαστε πληρωμή με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Πολύ σύντομα θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής με πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες.

Το Via Egnatia 55 – e-nomisma.gr , για την καλύτερη διευκόλυνση και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας , σας παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιώντας κατάθεση στον λογαριασμό : 6215-136856-861 του καταστήματός μας, στην τράπεζα Πειραιώς.
  Η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας μπορεί να εκτελεσθεί και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος winbank της τράπεζας Πειραιώς. Σε κάθε περίπτωση οι καταθέσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο του λήπτη της παραγγελίας.
  Πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε χρηματικής κατάθεσης θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας ,είτε τηλεφωνικά στο 2310-250823,είτε αποστέλλοντας mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@e-nomisma.gr

 2. Μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής στο PayPal

  Μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιώντας ηλεκτρονική πληρωμή μέσω PayPal . Οι πληρωμές στο PayPal επιβαρύνονται από μικρές προμήθειες (2,5%-4,5%) ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.
  Πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής πληρωμής στο PayPal θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας ,είτε τηλεφωνικά στο 2310-250823 ,είτε αποστέλλοντας mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@e-nomisma.gr